Obrazy Malvis®

Zkrášlete svůj domov pomocí kvalitních českých obrazů Malvis® 

Doma se chceme cítit příjemně a po náročném dni v práci se uvolnit a načerpat síly. Někdo miluje živé a pestré barvy, moderní nábytek a střídmě dekorací. Jiný se cítí nejlépe s funkčním nábytkem, střízlivými barvami a dekoracemi ke kterým má osobní vztah. Ať tak, či onak, kvalitní obraz v interiéru je skvělým doplňkem, který oživí nebo doladí atmosféru vaší místnosti. 

 

    162749-2_abstraktni-obraz-pampeliskove-chmyri-ii162620-2_obraz-aromaterapie162551-2_obraz-nezna-mandala

 

Je to již tři roky, kdy vznikl první obraz naší ryze české značky Malvis®. Naši grafici, kteří vždy do svých návrhů vkládají srdce, vytváří obrazy s radostí a lehkostí přesně tak, aby hezky doladily váš interiér. Dbáme na kvalitní provedení a vybíráme ten nejlepší materiál, co se týče plátna, borovicových rámů, přes barvy až k samotným tiskárnám. Naše obrazy vychází z originálních návrhů, kterých je již přes 1000 kusů.

Tím, že si obrazy od prvních návrhů, přes grafické zpracování až po tisk, tvoříme sami, je vždy prostor vyjít našim zákazníkům vstříc s individuálními úpravami obrazů. Stojíme si za tím, že trendy vytváříme a proto se stále vzděláváme a sledujeme nový vývoj v designu bydlení. Každý obraz, který u nás vznikne je propracován k dokonalosti, po vytištění pevně napnut do robustních borovicových rámů, které mají tu výhodu, že se ani po letech neprohýbají. Po zkontrolování kvality tisku je obraz pečlivě balen do bublinkové fólie a pevného kartonového obalu, které si necháváme vyrábět na míru. Takto připravený obraz již putuje k vám, aby vám dělal, pověšený na zeď, radost po mnoho let. Díky nové technologii tisku jsou barvy jako živé a s klidným svědomím vám na ně dáváme prodlouženou 3letou záruku. 

 

162038_3d-obraz-okno-obrovsky-strom 152607-3_obraz-jarni-mandala 153093-1_obraz-andelska-kridla

 

Naše rozpětí návrhů je velmi široké a hranice u nás boříme stále. Nic není nemožné a baví nás stále vymýšlet nové vzory. Chceme, aby si u nás vybral každý zákazník a proto stále naše obrazy zdokonalujeme. Snažíme se přicházet s inovativními tvary, netradičními kombinacemi barev i originálními motivy

 

153873-1_obraz-na-platne-pampelisky 160392_tvar-podzimu-4x130x25-1

 

 

Zpět do obchodu