Na co se můžeme těšit v roce 2020?

Rok 2019 se chýlí ke konci a po celém světě vznikají diskuze na téma trendů roku nadcházejícího. My už víme, na co se můžete v roce 2020 těšit.

Důležitou roli bude hrát zejména praktičnost. Do obliby se dostávají menší byty a důraz je kladen na efektivní využití prostoru. Tradiční rozdělení bytu však již není pravidlem. Na své si přijdou milovníci otevřených prostorů. Stále častěji se setkáváme se spojenou kuchyní a obývacím pokojem. Působí vzdušným dojmem a přinášejí pocit volnosti a svobody. Ale ruku na srdce. Každý někdy zatouží po soukromí či nerušeném okamžiku. Skvělým pomocníkem zde budou tolik oblíbené paravány. Můžete si hrát s prostorem dle potřeby, získat potřebné soukromí a zároveň se pochlubit originální dekorací. Snadno se tak stanete vlastním bytovým architektem. Nikdy nebylo tak snadné pohrávat si s prostorem.

Skvělým oživením interiéru bude zcela jistě tapeta na stěnu. I zde je z čeho vybírat. Mezi nejoblíbenější patří tapety mandala, tapeta s motivem světových metropolí a nesmíme opomenou tapety s jedinečným 3D efektem.

A jaké barvy budou in?

Rok 2020 se ponese ve znamení uklidňujících tónů klasické modré barvy. Modrá představuje spolehlivý a stabilní základ a dává prostor pro střídmé designérské kreace. V oblasti bytového designu však bude hitem i pastelově zelená barva. Spojována je s environmentalismem a naplní místnost pocitem svěžesti a nové energie. Více o barvě roku 2020 si můžete přečíst zde.

 161445-4        167354  154797-2

     

                         

 

Zpět do obchodu