Podzimní trendy v oblasti bytového designu

Stejně jako móda i bydlení podléhá módním směrům a novým trendům. Mohou vás inspirovat při rozsáhlých rekonstrukcích či menších bytových úpravách. 

Někdy stačí pár nápaditých doplňků a vaše bydlení dostane zcela jiný rozměr.

Letošní podzim se nese ve znamení harmonie a pohodlí. Klade se důraz zejména na útulný domov. Je na prvním místě, abyste se ve svém bydlení cítili opravdu dobře. 

Hlavním tématem letošního podzimu je návrat k přírodě. Přírodní materiály hrají prim.

Mezi materiály tedy jasně vítězí masivní dřevo, kámen, ale také bambus. Nejlepším způsobem, jak si přenést tyto materiály k sobě domů, je pomocí tapet na stěnu. Dodají místnostem příjemnou atmosféru domova, rodinné sounáležitosti a tepla. Velkým hitem i nadále zůstávají 3D tapety, které nejen zútulní, ale dokáží skvěle pozvednout a prohloubit každý interiér.

Velký obytný prostor, ve kterém bývají často spojené kuchyně a obývací pokoj, je dlouhodobým a oblíbeným trendem. Tady vám nejen ozdobou ale i skvělým pomocníkem budou paravány, díky kterým budou jednotlivé zóny odlišeny, avšak zůstane zachována celistvost prostoru. I zde je na výběr nespočet motivů a vzorů. Od masivního dřeva přes imitaci mramoru, bambus a mnohé další. Velmi snadno se stanete vlastním bytovým architektem. S prostorem si můžete hrát tak často, jak budete chtít, díky jejich mobilitě.

A jaké barvy vévodí? K přírodnímu ladění neodmyslitelně patří neutrální zemité barvy. Inspiraci čerpejte v barvách podzimního listí. Žlutá, okrová, hořčicová, terakotová. S těmito barvami rozhodně nešlápnete vedle. Dobře se kombinují a skvěle ladí právě s přírodními materiály. Nebojte se ale ani výrazných odstínů hnědé a černé. V tomto případě můžete interiér rozzářit zakomponováním doplňků v zelených odstínech či použít barvu roku, kterou je letos korálová.

Tak co říkáte, líbí se vám letošní podzimní trendy? Pokud vás zaujali, podívejte se na naši pestrou nabídku tapet, obrazů či paravánů a přeneste si kousek podzimní přírody k sobě domů. Vytvořte si místo, které vybízí k relaxaci.

Krásný pohodový podzim

Tým S-obrazy.cz

 

 

 

Zpět do obchodu